31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Πληροφορίες Πρόγραμμα Now! Offline πρόγραμμα (pdf) Conference Services Facebook

Πληροφορίες

 ΚΑΤΟΨΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) να συμμετάσχετε στο 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Το Συνέδριό μας αποτελεί πλέον θεσμό, τόσο για την πανελλήνια ιατρική κοινότητα όσο και για την κοινωνία της πόλης μας. Φιλοδοξεί στην επιστημονική εξέλιξη και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση ώστε να περιοριστεί η εκρηκτική αύξηση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των συνεπειών του.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 21:00–22:30 στην Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί εναρκτήρια ομιλία του ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ κ. Δημητρίου Καραμήτσου, με θέμα «Μια μεγαλόπνοη εκστρατεία σε συνθήκες εθνικού διχασμού»

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν νεότερα δεδομένα για την παθογένεια, τις επιπλοκές και τη θεραπευτική διαχείριση του Διαβήτη, καινοτόμες τεχνολογίεςκαι επίκαιρα θέματα που απασχόλησαν πρόσφατα τα μεγάλα διεθνή διαβητολογικά συνέδρια. Το Συνέδριο θα περιλάβει ελεύθερες ανακοινώσεις, διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικές εκδηλώσεις. Από τις εργασίες που θα ανακοινωθούν, θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες. Θα συμμετέχουν πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο καθηγητής του Harvard Medical School των Ηνωμένων Πολιτειών Α. Veves, ο καθηγητής του University School of Medicine της Perugia G. Bolli, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κολωνίας J. Gouni-Berthold, ο καθηγητής του University College of London
D. Mikhailidis, κ.ά.

Το Συνέδριό μας μοριοδοτείται με 25 μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Την Κυριακή 12/11/2017 θα πραγματοποιηθεί Διαδραστική Ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη» για την αποτελεσματική διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθημερινότητα. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί ποδηλατοδρομία με σύνθημα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» και στην οποία καλείστε να συμμετέχετε.

Ευελπιστούμε ότι το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο θα στεφθεί με επιτυχία, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας και θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης
& Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Χρήστος Σαμπάνης

ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 25 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.

Τα πιστοποιητικά θα αποσταλλούν ηλεκτρονικά εντός 5 ημερών από τη λήξη του Συνεδρίου. Με βάση την εγκύκλιο του ΕΟΦ, η παραλαβή του πιστοποιητικού θα γίνεται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολουθησης του επιστημονικού προγράμματος (εξαιρούνται τα Δορυφορικά Συμπόσια & οι Δορυφορικές Διαλέξεις).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε τις παρακάτω Φαρμακευτικές Εταιρείες
για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο:

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.
ABBOTT
ASCENSIA DIABETES CARE
ASTRAZENECA
BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ELPEN Α.Ε.
EURODIET MED
GALENICA A.E.
KARABINIS MEDICAL SA
LIBYTEC PHARMACEUTICAL SA
MENARINI DIAGNOSTICS SA
MSD & VIANEX
MYLAN
NOVARTIS
NOVO NORDISK
PETSIAVAS
PFIZER
RECORDATI
SANOFI
SERVIER HELLAS
UNIPHARMA
WINMEDICA

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η Τελετή Έναρξης του 31ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 - 22:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσκληση Τελετής Έναρξης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το κοινό με θέμα: "Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη" την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Θεσσαλονίκη.

Πρόσκληση Ημερίδας για το Κοινό

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη», που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών, και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει τη δεύτερη ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00. Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

Πρόσκληση Ποδηλατοδρομίας 
Εγγραφές
Facebook Event

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

INVENTICS AE - Medevents.gr
Αρ. Ειδ. Σημ. Λειτ. ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0933Ε60000074600
Τεχνόπολη, Κτίριο THERMI II
9o χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης, Τ.Θ. 60714, 57001 Θέρμη
Τ: 2310 474.400 - E: info@medevents.gr

News

Καιρός

Now