ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ: ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πληροφορίες Πρόγραμμα Now! Offline πρόγραμμα (pdf) Conference Services Facebook Twitter

Πληροφορίες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω σε δύο Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν 20-22 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Σχολείο Εκπαίδευσης στις μεθόδους διάγνωσης της διαβητικής νευροπάθειας και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.

Θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 θα ξεκινήσει η Διημερίδα με θέμα «Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό πόδι: Νεότερες εξελίξεις», με συμμετοχή ομιλητή από το Πανεπιστήμιο του Harvard.

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 ολοκληρώνεται η Διημερίδα με 4ωρης διάρκειας παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών σε προβλήματα ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στους αείμνηστους εκλεκτούς συναδέλφους †Φώτιο Ηλιάδη και †Νικόλαο Παπάζογλου και θα ολοκληρωθεί με αφιέρωμα στους εκλιπόντες εκλεκτούς συναδέλφους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Β.Ε.

Τριαντάφυλλος Διδάγγελος

Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας - Διαβητολογίας Α.Π.Θ

News

Καιρός

Now